SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 

Ce tip de extinctor ar trebui să alegeți pentru casa sau afacerea dvs.?

Există 3 tipuri de stingătoare, fiecare conținând un agent de stingere diferit pentru a ajuta la combaterea flăcărilor. Toate aceste modele de extinctoare sunt mult mai eficiente decât încercarea de a stinge un incendiu menajer doar folosind apă. tipuri-stingatoare  

Stingătoare incendiu cu pulbere

Stingătoarele cu pulbere sunt cel mai adesea recomandate pentru utilizare la domiciliu. Atunci când sunt utilizați, aceste extinctoare pulverizează o pulbere pe bază de substanțe chimice care înăbușă în mod eficient flăcările și supune sursa incendiului. Extinctoarele cu pulbere acoperă clasele de stingătoare A, B și C, deci sunt cunoscute și sub denumirea de stingătoare ABC.

Stingătoare incendiu cu gaz

Stingătoarele cu gaz reduc cantitatea de oxigen din jurul focului, afectând capacitatea acestuia de a continua să ardă. Mai curate decât stingătoarele cu pulbere, modelele cu gaz sunt o opțiune foarte practică.

Stingătoare incendiu cu spumă

Stingătoarele cu spumă sunt de asemenea utilizate pe scară largă, dar prezintă un dezavantaj major: nu pot fi utilizate pe aparatele electrice, care sunt o sursă obișnuită de incendii în proprietățile casnice.
Moustache Webdesign