SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 

Design Grafic

 banner-web-design-860-239px

Ca orice activitate ce presupune creatie, designul grafic implica subiectivitate, variatie si personalitate. Acelasi mesaj poate fi spus in mii de moduri si fiecare dintre ele sa fie eficient. Totusi, fiecare dintre aceste moduri urmeaza cateva principii. Designul eficient inglobeaza atribute precum echilibru, putere, unitate, contrast, dinamicitate si proportie.

Un site web nu este complet fara un design grafic deosebit. Fie ca este vorba de un simplu logo, un banner publicitar sau de butoane si imagini grafice, noi va oferim cele mai bune servicii.

Materiale publicitare, realizari brosuri si design tiparituri...

Internetul nu inseamna totul pentru promovarea si prezentarea produselor si serviciilor unei companii si asta datorita faptului ca nu toata lumea il foloseste. In acest caz materialele publicitare traditionale cum ar fi fluturasii, brosurile sau pliantele informative au un rol important si noi putem oferi partea cea mai importanta: designul grafic si conceptul de realizare.

tipizate

Identitate vizuala companie, logo design, personalizare antet...

Recunoasterea brand-ului este un fapt important in departamentele de marketing ale companiilor. Dar aceasta recunoastere poate fi atinsa numai prin crearea unei identitati vizuale si a unei imagini potrivite pentru o companie. Procesul consta in designul logo-ului, realizarea site-ului web, personalizarea cu antet a documentelor interne si realizarea de materiale publicitare, carti de vizita si CD-uri de prezentare.

logo-portofolio


Kit identitate vizuala

 banner-design-grafic-270-75px  banner-intretinere+web-270-75px  banner-optimizare-seo-270-75px
 banner-web-design-270-75px  banner-web-hosting-270-75px  banner-platforma-e-comerce-270-75px
Moustache Webdesign