SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 

 

Sfaturi de optimizare web

google msn bing altavista aol ask

Optimizarea paginii web

Cunoscuta si sub numele de optimizare pentru motoarele de cautare, optimizarea paginii web consta in modificarea unei pagini web cu scopul de a-i imbunatati rank-ul natural sau pozitionarea in paginile rezultate in motorul de cautare. Aceasta se realizeaza printr-o combinatie de strategii de optimizare, cum ar fi inscrierea in directoare sau in motoare de cautare, marketingul cuvintelor-cheie si printr-o optimizare continua a  link-urilor care indica catre site-ul respectiv si o optimizare on-page a continutului site-ului.
 

Inscrierea paginii web

Cunoscuta si sub numele de inscriere in motorul de cautare, inscrierea paginii web consta in inscrierea unui URL intr-un director sau intr-un motor de cautare , cu scopul includerii in indexul acestuia. De obicei, inregistrarea este gratuita, insa se poate face si contra unui tarif. (Ex: gratuit : dmoz.org cu cu plata : yahoo directory).
Inscrierea paginii web este o componenta de baza,foarte importanta, a optimizarii pentru motoarele de cautare.
 

Servicii pentru promovarea paginii web

Marketing-ul pe motoare de cautare, serviciile pentru promovarea paginii web reprezinta o notiune generala care include toate tehnicile folosite pentru comercializarea unei pagini web pentru motoarele de cautare, notiune care include si reclama de tip Pay-Per-Click precum si optimizarea pentru motoare de cautare in afisarile organice.

Pagina de rezultate a motorului de cautare (SERP)

Pagina de rezultate, pagina de rezultate a motorului de cautare este o colectie de listinguri cu rank afisate ca raspuns la o interogare in motorul de cautare.

Link exchange

Recomandat sa se faca intre afaceri sau site-uri relativ asemanatoare. Contraindicat este sa se faca pe bani si cu site-uri care nu au nici o legatura ca si activitate.
Motoarele de cautare vor observa aceste link uri si le vor ignora cu atat mai mult cu cat ele sunt sub forma de imagine sau flash.

Moustache Webdesign