SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 

Webdesign Romania

 banner-web-design-860-239px

MOUSTACHE webdesign

Daca sunteti in cautare de servicii profesionale de web design site-uri, creatie sau design logo, identitate vizuala, atunci ati ajuns la compania potrivita. Cu mare placere va vom sfatui si consilia in alegerea dumneavoastraweb-design

O afacere de succes incepe odata cu lansarea unui site web personalizat, internetul a redefinind modul in care companiile interactioneaza cu partenerii si clientii. Prezenta online a devenit indispensabila pentru orice companie care doreste sa castige in fata concurentei si care doreste sa isi consolideze o pozitie dominanta in sectorul de activitate.

Un website este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei. Oamenii au tendinta de a judeca profesionalismul si succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului.

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopul pur estetic, trebuie să faciliteze accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie comprehensivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care vor fi realizate diversele elemente grafice.

Este de notat că actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezintă o soluție mai "curată" din punctul de vedere al programării decât utilizarea tabelelor.

Am crezut intotdeauna in puterea de comunicare a imaginii si am facut-o sa vorbeasca pentru clienti nostri. Am valorificat personalitatea companiilor printr-un web design de site unic si captivant. Am gasit esenta fiecarei firme si am sintetizat-o prin design de logo-uri atractive si sloganuri sonore. Am creat identitati vizuale, am imbinat toate elementele care formeaza imaginea unei companii printr-un design armonios si reprezentativ.
Realizare site web de prezentare

Cel mai raspandit tip de site web este cel de prezentare a unei companii, a carui complexitate poate varia de la cateva pagini la cateva zeci de pagini web. Se preteaza aproape oricarui tip de afacere sau companie, pentru prezentare de produse, servicii sau idei / concepte sau chiar persoane.

tonys-syle

Realizare magazin virtual - eCommerce


Este un site web dedicat vanzarii online de produse, pretabil magazinelor care vor sa intre in aria de comert electronic. Cosul de cumparaturi si procesatorul de plati electronice, care diferentiaza acest tip de site web de altele, necesita si o securitate intarita si un server performant.

c-solutions

Catalog online

Pentru prezentare de produse, pachete turistice sau servicii variate exista cataloagele online. Pot fi asemanatoare cu un magazin electronic, cu un portal sau cu un director web, in care produsele sau serviciile sunt ordonate pe categorii si subcategorii, intr-o structura arborescenta.

catalog-digital

Blog personal sau de companie

Publica articole sau anunturi importante periodic, impartaseste ideile tale clientilor, partenerilor si prietenilor din anturajul tau. Un blog poate fi o agenda personala sau un mini-portal cu stiri din cadrul companiei.

click-rental

Portofoliu de fotografie

Desi acest tip de site poate fi usor incadrat in categoria site-urilor de prezentare, pentru noi portofoliul de fotografie inseamna mult mai multe: un album foto in care cuvintele sunt de prisos si un site web optimizat pentru a pune in valoare fiecare fotografie in parte.

click-models
 banner-design-grafic-270-75px  banner-intretinere+web-270-75px  banner-optimizare-seo-270-75px
 banner-web-design-270-75px  banner-web-hosting-270-75px  banner-platforma-e-comerce-270-75px
Moustache Webdesign