SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 
Web <a href="http://www.webmarkt.ro/web-design.html">design</a> <a href="http://www.webmarkt.ro/joomla.html">Joomla</a>
joomla-1   joomla-2   joomla-3

Prezentare superbă

Functionalitate plug&play

Controlul nivelului de acces

Joomla! beneficiaza de mii de template-uri proiectate şi dezvoltate profesional, care arata fantastic . Aveti nevoie de un aspect complet unic? Atunci puteti opta pentru template-uri customizate doar pentru Dv. in Joomla!.


 Una dintre cele mai puternice caracteristici Joomla! este flexibilitatea sa. Comunitatea Joomla! a construit peste 7.000 de aplicaţii care se instalează în Joomla!  ca si cum ai instala o aplicaţie de pe iPod sau iPhone.

 
Controleaza accesul la anumite sectiuni ale site-ului tau. Acorda acces de publisher sau editor pentru a permite utilizatorilor tai sa participe activ la cresterea site-ului tau.
joomla-1 joomla-1 joomla-1

Imagini, audio, video

Clic pentru a edita

Organizare intuitivă

Da, puteţi avea video pe site-ul Joomla! . Există mai multe extensii care va ajuta să adăugaţi un singur videoclip , sau o întreg listă de redare video . Stream de pe YouTube, Vimeo, sau direct din fişierul video. Acelaşi lucru este valabil şi pentru fişierele audio. Este poate pentru radiodifuziune? E posibil, de asemenea. Pentru imagini, alege dintr-o varietate de extensii pentru galerii foto si slideshow-uri. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a construi şi a edita site-ul dvs. este disponibil în Joomla! backend editor , numit Joomla! Administrator. Creati meniuri şi pagini, adăugaţi imagini şi link-uri, instalaţi un template nou sau instaleaza o noua functionalite in site-ul tau. Toate cu câteva clicuri, şi fara prea multe cunoştinţe tehnice sau HTML necesare.De asemenea, puteţi edita rapid din front-end site-ul dvs, direct ca un utilizator normal. Toate piesele din site-ul dvs. sunt organizate si bine structurate. Gestionaţi meniurile Dvs. în Managerul Meniu , unde puteţi crea meniuri nelimitate. Gestionaţi paginile dvs. în Managerul de articole , unde se pot organiza pe secţiuni şi categorii în Joomla! 1.5, sau pe categorii nelimitate în Joomla! 1.6. Gestionarea fişierelor media în Managerul Media , unde puteţi încărca imagini, clipuri video, PDF-uri, şi multe altele.
Moustache Webdesign