SEO / SEM / Webdesign

facebook-hoover twitter-hoover behanse-hoover 
banner-web-design-270-75px banner-web-hosting-270-75px banner-intretinere+web-270-75px

web design

 Un design fantastic va fi unic printre miile de site-uri similare, va impresiona si va genera vizite repetate. Primul si cel mai important factor, ceea ce face un website sa fie bun este definirea scopului pentru care decidem crearea lui. Este cu siguranta necesar sa avem o imagine foarte clara cu privire la scopul existentei site-ului. Crearea sablonului si a culorilor ce vor fi utilizate joaca un rol foarte important. Desi este adevarat ca frumusetea este in ochii celui care priveste, trebuiesc luate unele masuri de baza, pentru a face site-ul atragator. 


gazduire web

Pachete Gazduire Web Hosting - se ofera o saptamana de test gratuit pentru fiecare comanda de gazduire. Vom face tot posibilul sa configuram contul dvs. de hosting cat mai repede posibil, de obicei conturile de gazduire se configureaza in maxim 5 minute. Comanda pentru un pachet de gazduire web este de preferat sa fie pe minim 3 luni in avans. In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit !

 

intretinere web

Serviciul de Intretinere Web reprezinta modificarea sau adaugare de continut nou in pagina dumneavoastra de internet, deasemenea verificarea erorilor, intretinerea paginii in rezultatele motoarelor de cautare in pozitii fruntase, intretinerea paginii din punct de vedere al textului si informatiei grafice sau chiar a sectiunilor simple de programare. Se poate de multe ori ca aceste schimbari sa fie foarte simple, dar de multe ori se poate sa fie si complexe ca adaugarea unei noi sectiuni in pagina, schimbarea functionalitatii paginii sau chiar schimbari structurale foarte ample. 

buton-web-design

buton-web-design

 

 

buton-intretinere-web
banner-web-design-270-75px banner-web-design-270-75px banner-web-design-270-75px

design grafic

Ca orice activitate ce presupune creatie, designul grafic implica subiectivitate, variatie si personalitate. Acelasi mesaj poate fi spus in mii de moduri si fiecare dintre ele sa fie eficient. Totusi, fiecare dintre aceste moduri urmeaza cateva principii. Designul eficient inglobeaza atribute precum echilibru, putere, unitate, contrast, dinamicitate si proportie.Modalitatea in care te prezinti lasa o impresie permanenta si importanta asupra interlocutorilor. Noi putem sa va asiguram ca materialele dumneavoastra de prezentare vor lasa impresia dorita de Dv. .


seo - search engine optimization

„Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Optand pentru serviciile SEO, veti gasi in permanenta solutii de perfectionare a strategiei online, tehnici de optimizare pentru o mai buna vizibilitate pe motoarele de cautare, si mai presus de toate veti beneficia de o investitie de viitor.

e-commerce

Tineri, dinamici si cu o experienta relevanta in mediul online, avem alaturi de noi parteneri puternici si de incredere in construirea unei afaceri de succes. Webmarkt este construit pe platforma Virtuemart special conceput pentru Joomla. Aceasta plaftorma ecommerce este o puternica unealta in comertul electronic. Un magazin online este un business care functioneaza asemeni unei afaceri clasice, cu avantaje si riscuri similare. Vanzarile online te asigura ca iti vei mari portofoliul de clienti si ca ai o reala posiblitate de a mentine o stransa relatie cu toti consumatorii.
buton-web-design buton-web-design buton-web-design
Moustache Webdesign